Kleine investering, grote impact. Door middel van een financiële bijdrage, klein of groot, kan Incofin cvso investeren in duurzame microfinancieringsinstellingen (MFI’s) in ontwikkelingslanden en helpt het fonds wereldwijd meer dan 3,2 miljoen gedreven lokale ondernemers bij het opstarten of uitbouwen van hun zaak.

Een duurzame en waardevolle impact, daar streven wij naar: geen holle woorden, maar voortdurend onze eigen missie definiëren, evalueren en verbeteren. Via Social Performance Management (SPM) meten wij, aan de hand van specifieke indicatoren, de positieve impact op lokale ondernemers en hun families.  

Tijdens ons Investor Event op 25 april 2018 om 19u gaan wij graag met u in gesprek hoe Social Performance Management en financiële prestaties hand in hand kunnen gaan en elkaar versterken. Hiertoe organiseren wij een discussiepanel over Social Performance Management. Nadien nodigen wij u uit om op een interactieve manier kennis te maken met enkele van onze investeringen.

Voorafgaand aan ons Investor Event houden wij onze Buitengewone Algemene Vergadering en Algemene Vergadering voor aandeelhouders van 17u15 tot 18u45.

 

Inschrijving jaarvergadering

Mis dit evenement niet en schrijf nu in voor onze jaarvergadering en Investor Event op 25/04/2018 in de Handelsbeurs te Gent. Inschrijvingen worden afgesloten op 23/04/2018 of bij het bereiken van de maximale capaciteit.  

OVER INCOFIN CVSO

Incofin cvso investeert in duurzame microfinancieringsinstellingen (MFI’s) in ontwikkelingslanden, die aangepaste financiële diensten aanbieden aan kleine lokale ondernemingen en een grote sociale meerwaarde nastreven. Het doel van het fonds is ondernemende mensen op weg helpen om zelf aan de slag te gaan en hun levensomstandigheden te verbeteren.

Meer informatie of interesse om te investeren in het Incofin cvso fonds?

Bezoek dan onze website: https://incofincvso.be