Nieuwsgierig hoe Incofin cvso het verschil maakt voor lokale ondernemers wereldwijd?

Tijdens ons Investor Event brengen wij u dichter bij enkele van onze investeringen en tonen wij op interactieve manier aan hoe wij sociale meerwaarde creëren voor ondernemers en hun families.

Wij treden graag met u in dialoog tijdens ons paneldebat gemodereerd door Lisbeth Imbo. Centraal thema: wat is het belang van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) voor de microfinancieringssector en hoe slaagt Incofin cvso erin om de SDG’s te koppelen aan zijn impactbeleid?  

Voorafgaand aan ons Investor Event houden wij onze Algemene Vergadering voor aandeelhouders van 17u30 tot 18u45.

Inschrijving jaarvergadering

Mis dit evenement niet en schrijf nu in voor onze jaarvergadering en Investor Event op 24/04/2019 in de Handelsbeurs te Gent. Inschrijvingen worden afgesloten op 22/04/2019 of bij het bereiken van de maximale capaciteit.  

OVER INCOFIN CVSO

Incofin cvso is een impactinvesteringsfonds voor organisaties in verschillende sectoren in ontwikkelingslanden. Het fonds biedt aangepaste financiële diensten aan kleine lokale ondernemingen en een grote sociale meerwaarde nastreven. Het doel van het fonds is ondernemende mensen op weg helpen om zelf aan de slag te gaan en hun levensomstandigheden te verbeteren.

Meer informatie of interesse om te investeren in het Incofin cvso fonds?

Bezoek dan onze website: https://incofincvso.be