Locatie & FAQ

Locatie

Handelsbeurs Gent - Kouter 29, 9000 Gent

Route & parking

OPENBAAR VERVOER

De Handelsbeurs is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation Gent St-Pieters neemt u best:

  • Tram 1: halte Korte Meer
  • Tram 2: halte Zonnestraat
AUTO

Neem van op de E17 de afslag Gent Centrum. Als u van op de E40 komt, volgt u vanaf de intersectie in Zwijnaarde eerst Antwerpen (E17) en neem dan de afslag Gent Centrum. Rij de stad binnen via toegangspoort Zuid. Volg de pijlen P Route P5, Parking Kouter.

Rijdt u van op de R40 de stad binnen, kan u ook de toegangspoort Kortrijksepoortstraat gebruiken. Volg eveneens de pijlen P Route P5, PARKING KOUTER*.

*Parking Kouter bevindt zich voor de Handelsbeurs.

Alternatieve parkings in de buurt zijn P6 Korte Meer/Interparking (Korte Meer 22b) en P4 Savaanstraat (Savaanstraat 13)

FAQ

Hoe contacteer ik de organisator?

In geval van vragen of voor verdere toelichting kan u ons contacteren via info@incofincvso.be of telefonisch op het nummer +32 (0)3 829 25 36.

Is deelname gratis?

Het evenement bestaat uit twee delen: een Algemene Vergadering van 17u30 tot 18u45 voor aandeelhouders en een Investor Event voor aandeelhouders en geïnteresseerden. Deelname aan beide onderdelen is zowel voor aandeelhouders als niet-aandeelhouders gratis.

Ik heb mijn bevestigingsemail niet ontvangen, wat moet ik doen?

Gelieve uw gegevens (voornaam, naam, postcode, bedrijf, e-mailadres) te sturen naar info@incofincvso.be. Wij kijken na of u goed geregistreerd bent en bezorgen u nadien uw bevestigingsmail.

Wat zal de hoofdtaal zijn tijdens het evenement?

Zowel de Algemene Vergadering voor aandeelhouders als het Investor Event zullen in het Nederlands plaatsvinden.

Wordt er een diner voorzien?

Na de paneldiscussie en Q&A-sessie voorzien wij een netwerkreceptie met exotische hapjes. Tijdens deze receptie leert u onze buitenlandse investeringen ook op een interactieve manier kennen!

Hoe uitschrijven?

Indien u belet bent, kan u uitschrijven door een e-mail te sturen naar info@incofincvso.be met uw gegevens (naam, voornaam, postcode, bedrijf, e-mailadres).

Wat is de dress code?

De dress code is business casual.

Kan ik iemand meenemen?

Voor het Investor Event vanaf 19u kan u inschrijven voor 2 personen. De Algemene Vergadering is enkel toegankelijk voor de aandeelhouders van Incofin cvso.