ONTDEK HET PROGRAMMA

25 APRIL 2018

Het evenement bestaat uit twee delen: een Buitengewone Algemene Vergadering en Algemene Vergadering voor onze aandeelhouders gevolgd door ons Investor Event voor alle geïnteresseerden. 

16u30
ONTHAAL
17u15
Buitengewone Algemene Vergadering en Algemene Vergadering Incofin cvso (enkel voor aandeelhouders)
18u45
PAUZE
19u00
INVESTOR EVENT INCOFIN CVSO
Introductie door Frans Verheeke voorzitter Raad van Bestuur Incofin cvso

Frans Verheeke is de voorzitter van de Raad van Bestuur van Incofin cvso en voorzitter van Volksvermogen, een investeringsmaatschappij en één van de referentieaandeelhouders van vdk bank.

 

Introductie door Loïc de Cannière CEO Incofin Investment Management

Loïc de Cannière is sinds 2001 aan de slag als CEO van Incofin Investment Management. Social Performance Management ligt hem nauw aan het hart: hij promoot actief de integratie van sociale parameters in impact investing, en nam deel aan gerenommeerde initiatieven zoals de Principles for Investors in Inclusive Finance.

PANELGESPREK EN Q&A-SESSIE: SOCIAL PERFORMANCE MANAGEMENT VOOR MICROFINANCIERINGSINSTELLINGEN.
Dina Pons Co-Regional Director Azië & Impact Manager Incofin Investment Management

Dina Pons is sinds 2011 aan de slag bij Incofin als Impact Manager en Co-Regional Director voor de Aziatische markt. Dina is expert in microfinanciering, financiële inclusie en Social Performance Management. Voor Incofin heeft ze haar expertise onder andere opgebouwd als senior analist voor Zuid-Oost-Azië bij Planet Rating, een microfinancieringsratingbureau, en bij PlaNet Finance en MicroCred. 

Luis Fernando Sanabria, General Manager Fundación Paraguaya

Luis Fernando Sanabria is al meer dan 20 jaar actief bij Fundación Paraguaya en is er Algemeen Directeur sinds 2008. Voordien was hij actief als consultant bij de Inter-American Development Bank, Avina Foundation en the United Nations Development Program. In een samenwerking tussen Fundación Paraguaya en de Avina Foundation, heeft Luis Fernando een uniek systeem op touw gezet om ontwikkelingsorganisaties in Paraguay te evalueren: het Organizational Development System.

Luis Fernando Sanabria is tevens de oprichter van de Association of Civil Society Organizations in Paraguay.

Voor meer informatie over de Fundación Paraguaya: http://www.fundacionparaguaya.org.py/?lang=en

Bonnie Brusky Adjunct-Directeur Cerise

Bonnie Brusky is sinds 2013 aan de slag als Adjunct-Directeur van Cerise en heeft meer dan 18 jaar ervaring in microfinanciering. Haar expertise en praktijkervaring in sociale performantie en onderzoeksmethodes heeft ze onder andere opgebouwd in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Bonnie Brusky is een gecertificeerde trainer en lead assessor in klantenbescherming voor de Smart Campaign van Accion International en heeft gewerkt als senior advisor voor the SEEP Network.

Voor meer informatie over Cerise: http://www.cerise-microfinance.org/home/

Moderator: Frederik Vandepitte Incofin Investment Management
20u - 22u
Netwerkreceptie met exotische hapjes: leer onze investeringen op een interactieve manier kennen